Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaPaís Marselhés

Dos assassinats en dos jorns al País Marselhés

Diluns un òme foguèt fusilhat dins una fornariá a Marinhana, e dimars un autre òme foguèt abatut al Pòrt de Boc per las balas de dos motociclistas

Dos mòrts per balas al País Marselhés: diluns fusilhèron un òme a Marinhana e dimars un autre al Pòrt de Boc, segon çò que rapòrta France Info.
 
La victima de diluns èra un òme d’aperaquí trenta ans conegut per la polícia. Lo fusilhèron dins una fornariá de Marinhana, quand i aviá de clients.
 
Lo mòrt de dimars, n’an pas encara revelat son identitat. Foguèt tuat a 14h per dos òmes sus una mòto que se sarrèron e tirèron amb d’armas de ponh. La polícia a trobat sièis estuges de balas de calibre 9 millimètres.
 
Se se confirma la probabla ipotèsi del reglament de comptes, serián ja quatre los mòrts ongan per aquela causa al País Marselhés.




Un règlement de compte à Marignane vire au drameper BFMTV




Le 18:18 : deuxième assassinat en deux jours...per LaProvence

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article